Kommunstyrelsens ordförande har ordet - augusti

Nu närmar sig valet med stormsteg. Vi går in i slutspurten av en intensiv valrörelse. Att rösta är en viktig demokratisk uppgift och en rättighet som alla ni medborgare som är röstberättigade har. Jag hoppas att alla tar den möjligheten.

Delårsrapporten är klar men inte beslutad i kommunstyrelsen. Prognosen visar på ett betydande positivt resultat. Kommunen har också sökt utvecklingsmedel från Kammarkollegiet. Beslutet om de pengarna kommer under hösten.

Den 5 september kommer kommunen bjuda in till en medborgardialog i Folkets hus angående Coop-huset. Har du några förslag på vad vi ska göra med Coop-huset? Kom gärna förbi mellan kl. 17.00–19.00 för vad vi hoppas blir en givande diskussion.

Jag är stolt över vår kommun. Det finns mycket positivt här och jag hoppas att alla vill vara positiva ambassadörer och verka för att kommunen ska bli ännu bättre.

Vid nästa månadsbrev har ni medborgare sagt ert om vilket fortsatt ledarskap ni vill ha.

Ha det gott så länge!

Anneli Mylly (V) kommunstyrelsens ordförande

Till toppen av sidan