Nyheter

 • Många besökare under julaktiviteter på Medborgarplatsen

  Söndag 3 december var det både skyltsöndag och första adventsfirande i Degerfors. Degerfors gymnastikförening stod för inbjudan till lokala företag och föreningar och anordnade dans runt granen, hinderbana och tomtelopp medan ICA Kronhallen bjöd på varm glögg i kylan.
 • Degerfors finska förening firar Finlands självständighetsdag 6 december

  Idag den 6 december vill vi uppmärksamma Finlands självständighetsdag och hur du kan fira i Degerfors. Degerfors kommun är en del av Finskt förvaltningsområde sedan 2014 vilket innebär att invånare i kommunen bland annt har rätt att få finskspråkig barn- och äldreomsorg samt använda finska i sina kontakter med kommunen.
 • Ge oss dina åsikter om återvinningsstationerna i Degerfors!

  Vi vill veta hur du upplever ett besök på återvinningsstationerna i Degerfors idag och hur du vill att det ska vara i framtiden. Vi skulle därför uppskatta om du ville delta i en kort undersökning som tar ungefär 2 min och är helt anonym. Tack för din hjälp!
 • Pressmeddelande: Högre priser på råvaror påverkar matkostnader inom hemtjänst och vårdboenden

  Socialnämnden i Degerfors har godkänt ett förslag att höja taxorna för kost i socialförvaltningens verksamheter från och med februari 2024. Ökade priser på bland annat råvaror och löneökningar ligger som grund till socialnämndens förslag som nu ska upp till kommunfullmäktige i december. Andra kommuner i länet har tagit samma beslut, bland annat Laxå och Hallsberg.
 • En vecka fri från våld

  Under vecka 47 genomförs den nationella kampanjen En vecka fri från våld där Karlskoga kommun och Degerfors kommun medverkar. Syftet med kampanjen är att uppmärksamma det omfattande samhällsproblem som mäns våld mot kvinnor utgö och att sprida kunskapen om att våld går att förebygga.
 • Bli volontär och hjälp brottsutsatta, vittnen och anhöriga

  Brottsofferjouren i Örebro län söker nya volontärer. Som volontär hos Brottsofferjouren kan du hjälpa och ge stöd till människor som är utsatta för brott, vittnen till brott eller är anhörig till någon som utsatts för brott.
 • Öppet hus på Degerforsgymnasiet 14 november

  Ska du plugga på gymnasiet nästa år? Då är du varmt välkommen på öppet hus på Degerforsgymnasiet 14 november 18:00-20:00. Här kan du träffa elever och lärare i de olika programmen och känna in gymnasiets lokaler.
 • Allmänheten inbjuds till informationsmöte om den nedsläckta vägbelysningen

  Degerfors kommunen bjuder in allmänheten till informationsmöte för att informera om den nedsläckta belysningen på de statliga vägarna inom Degerfors kommuns ytterområden. Mötet är avsett att ge insikt och svara på frågor kring detta ämne.
 • Höstlovsaktiviteter för barn och unga

  30 oktober - 5 november är det höstlov för barn och unga i Degerfors. Kommunen tillsammans med lokala föreningar och företag arrangerar flera roliga saker för alla åldrar att hitta på. Bland annat kan du gå på biofilm, se en teater, bygga lego på legobyggardagen eller leka i gymnastikföreningens hinderbana.
 • Kommunstyrelsens ordförande på praktik på Tallbackens förskola

  Den 19 oktober praktiserade Anneli Mylly på Tallbackens förskola som en del av hennes arbete att lära sig mer om kommunens olika verksamheter. Tidigare praktigdagar har hon varit på bland annat parkenheten och hemtjänsten.
Till toppen av sidan