Centrum och shopping

Välkommen till  Degerfors centrum. Här hittar du de mindre affärerna och butikerna med det nischade sortimentet. Sortimentet är noga utvalt och handplockat av våra handlare. I dagsläget är alla butikslokaler utom tre uthyrda och vi kan erbjuda det mesta till de flesta.

Butiker i centrum

Vi har klädaffärer, fest och bröllopsbutik, fastighetsmäklare, fotvård, frisör, skönhetssalonger, massage, apotek, systembolag, skobutik, presentbutiker, blomsteraffärer, optiker, dagligvaruhandel, cykel-och motorbutik och många olika restauranger. Vi har också många fina loppisar och antik- och kuriosabutiker i Degerfors.

15 minuter från Degerfors centrum

Utanför centrala Degerfors finns det djuraffär, däck-och bilreparatörer, husbilsförsäljning, glasmästeri, bilbesiktning, reklam- och profilaffär, samt bensinmack med tillbehör, golfbutik och en stor järnhandelsbutik och möbelaffär.

Hantverk och handelsbodar

Ett annat köpcentrum lite utanför centrum är Kulturcentrum Berget med sina hantverkare och handelsbodar. Här hittar du nostalgivind, café, vagnslider, veboa, Svingelskogen, museum, bakerstuga , smedja, konst, handelsbodar, anikt och kuriosa, loppisar, silverkonstnärer,  presentbutiker, ateljér och modedesigners.

Från och med maj  är djurhagen öppen och sommartid är det underhållning alla torsdagar på utomhusscenen. Här finns också vår turistbyrå.

Till toppen av sidan