Nyhetsarkiv

  • Nationaldagsfirande på Kulturcentrum Berget

    Klockan 14:00 den 6 juni är du välkommen att fira nationaldagen tillsammans med Föreningen Berget, Degerfors kommun och Degerfors kulturskola.
  • Skolavslutning och utspring på Degerforsgymnasiet

    Den 13 juni är det skolavslutning på Degerforsgymnasiet i Folkets park 11:00 och den 14 juni är det utspring för studenterna klockan 11:00. Familj och bekanta är välkommna att fira eleverna och vi önskar dem alla ett stort grattis!
  • Degerfors kommun får en bred politisk majoritet när Socialdemokraterna ansluter till Vänsterpartiet och Moderaterna

    Socialdemokraterna ansluter till styret i Degerfors kommun meddelar kommunstyrelsens ordförande Anneli Mylly (V), kommunstyrelsens vice ordförande Anna Nordqvist (M) och Johanna Svärd (S). Tillsammans bildar partierna en bred majoritet och de har tillsammans kommit överens om en budget för 2025.
  • KSO på praktik på Slussens vårdavdelning

    Kommunstyrelsens ordförande Anneli Mylly har varit på praktik på Slussens vårdavdelning som en del av hennes praktikserie i kommunens verksamheter. Slussen var sista praktiktillfället för Anneli i vår och hon kommer fortsätta besöka och arbeta med olika verksamheter i höst.
  • Vill du gå på trygghetsvandring i Degerfors?

    Degerfors kommun bjuder in till trygghetsvandring genom Degerfors. Om du är intresserad av att gå tillsammans med tjänstepersoner och andra invånare för att diskutera trygghet på olika platser kan du anmäla dig till säkerhetssamordnare Per Hassel.
  • Kampanj ska locka ingenjörer och barnfamiljer till Degerfors

    Degerfors kommun tillsammans med Business Region Örebros “Smart Move”-projekt har skapat en kampanj för att locka ingenjörer och barnfamiljer att flytta till Degerfors.
  • Nu kan du nominera pristagare till nytt kulturpris

    Kultur-och utbildningsnämnden har beslutat om att instifta ett kulturpris. Priset ska delas ut varje år till en enskild person, förening eller företagare som gjort en väsentlig insats inom kulturområdet. Nomineringarna är öppna fram till 30 april och efter det kommer kultur- och utbildningsnämnden ta beslut om pristagare i maj.
  • Öppet hus på Degerforsgymnasiet 16 april

    Ska du plugga på gymnasiet nästa år? Då är du varmt välkommen på öppet hus på Degerforsgymnasiet 16 april 18:00-20:00. Här kan du träffa elever och lärare i de olika programmen och känna in gymnasiets lokaler.
  • Seminarier "Hälsa för alla" 24 april

    Välkommen på två seminarier med temat "Hälsa för alla" den 24 april. Det kommer bli en givande eftermiddag och kväll gällande psykisk hälsa med intressanta föreläsare. Vi kommer att få höra hur arbetet med att främja psykisk hälsa pågår och kan utvecklas i hela samhället
  • Dansföreställning "Höra till" 17 april på folkets hus

    Välkommen till teatersalongen på Folkets hus 17 april 18:00 för att se Jo Dance Company framställa dansföreställningen "Höra till". Du bokar eller hämtar gratisbiljetter på Degerfors bibliotek och vid mån av plats kan du även få en biljett vid insläpp.
Till toppen av sidan