Jobba som vikarie

Som vikarie fyller du en viktig funktion hos oss och för att din tid som vikarie skall bli så bra som möjligt ber vi dig att läsa igenom vilka riktlinjer som gäller inom bemanningsenheten.

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss är du välkommen att ansöka via denna länklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OBS! Vi hanterar inga ansökningar via e-post. Ansökningar som inkommer via e-post kommer inte att behandlas.

Bemanningsenheten är en samordningsfunktion där vi ansvarar för vikarieanskaffning till vakanser inom vård och omsorg och omsorgen om funktionshindrade i socialförvaltningen. Vi arbetar med systemet TimePool, vilket innebär att du som arbetar som timvikarie hos oss själv går in via internet och anger vilka tidpunkter som du kan jobba. Finns tillgänglighet direktbokar vi pass, även de som är samma dag men saknas tillgänglighet kan man få en förfrågan som man svarar på via SMS eller webben.

Introduktion

I samband med att du börjar kommer du att få viktig information rörande din anställning och du får skriva på en anställningsinformation.

Vi planerar din introduktion tillsammans med den enhet du ska börja på. Som grund för en ny vikarie är introduktionen oftast tre arbetspass.

Om du redan arbetar som vikarie och vill utöka din arbetsplatser är du välkommen att höra av dig till bemanningsenheten så ser vi över introduktion.

Bemanningsenheten tillhandahåller inloggningsuppgifter, instruktioner och enklare support på TimePool.

Bemanningsenhetens öppettider:

Måndag-fredag kl. 06:30-17:00.

Lördagar kl. 06:30-10:30.