Nyhetsarkiv

 • Nationaldagsfirande på Berget

  Klockan 14:00 den 6 juni är du välkommen att fira nationaldagen tillsammans med Föreningen Berget, Degerfors kommun och Degerfors kulturskola.
 • Utspring för Degerforsgymnasiet 9/6

  Den 9/6 tar sistaårseleverna studenten på Degerforsgymnasiet och det är utspring klockan 11:00. Familj och bekanta är välkommna att fira eleverna och vi önskar dem alla ett stort grattis!
 • Informationskväll för nyinflyttade 31 maj

  Har du eller någon nu känner flyttat till Degerfors kommun det senaste året? Då är ni välkomna till Tunet på Folkets hus den 31 maj klockan 18:00 för en informationskväll.
 • Pressmeddelande: Björn Johansson erbjuds tjänsten som kommundirektör

  Kommunstyrelsen arbetsutskott har idag fattat beslut om att erbjuda Björn Johansson tjänsten som kommundirektör. Björn Johansson har idag rollen som tillförordnad kommundirektör.
 • Sök kulturstipendium senast 15 maj

  Ideella föreningar och enskilda personer som varit eller fortfarande är verksamma i Degerfors kulturskola kan ansöka om kulturstipendium. Ansökningen stänger 15 maj.
 • Stora Vallaskolan startar fotbollsprofil med Degerfors IF till hösten

  Stora Vallaskolan startar tillsammans med Degerfors IF ett pilotprojekt med fotbollsprofil för tjejer och killar i årskurs 7. Alla som går i årskurs 6 kan söka att börja på fotbollsprofilen i höst och det enda kravet är att de tillhör en fotbollsförening.
 • Delar av Strömtorpsvägen avstängd på grund av VA-arbete 24 april - 23 juni

  Mellan 24 april och 23 juni kommer delar av Strömtorpsvägen mellan Defab och Skogvaktaregatan vara avstängda på grund av vatten- och avloppsarbete.
 • Nu börjar vi sopa gatorna i kommunen!

  Vi har börjat sopa gatorna runtom i kommunen och arbetet kommer pågå fram till månadsskiftet mellan maj och juni.
 • Försvarsmakten rör sig i Örebro län och Värmland under Aurora 23

  Försvarsmaktsövningen Aurora 23 pågår 17 april – 11 maj på flera ställen i Sverige och omfattar både Försvarsmakten och civila myndigheter. Under övningen kommer du kunna se både svenska och utländska förband röra sig på vägarna genom Värmland och Örebro län.
 • Internationella Romadagen 8 april

  Den 8 april är den internationella Romadagen. Dagen har tillkommit för att högtidlighålla den första internationella romakongressen i London 1971. I Sverige har romer funnits åtminstone sedan 1500-talet och de är idag en av landets fem nationella minoriteter, och språket romani chib är ett av de nationella minoritetsspråken.
Till toppen av sidan