Monika Jolanta Sularz ser till att Stora Vallas anläggning är städad och fin - och sen håller hon såklart på Degerfors IF också!

Professionellt jobb både på planen och vid Stora Vallas anläggningar 

Fotbollsanläggningen Stora Valla i Degerfors är historisk mark och nu äntligen spelas allsvensk fotboll där igen för första gången sedan 1997.

Stora upprustningar har gjorts inför den här säsongen. Därför är det viktigt att både spelarna och alla de som arbetar vid anläggningen utför ett professionellt arbete. Monika Jolanta Sularz är anställd som lokalvårdare inom Degerfors kommuns städverksamhet och ungefär halva hennes arbetstid går åt till att städa och göra fint vid Stora Vallas arena.

Det är ett väldigt omväxlande och roligt arbete, det känns att någonting stort har hänt i Degerfors när man är på arbetsplatsen. Mycket har renoverats och jag städar omklädningsrum, duschrum och toaletter på arenan och det är kul att få göra fint i fräscha lokaler förstås, säger Monika.

Det kommer inom kort finnas fler publik/besökstoaletter på området.

Städverksamheten i Degerfors kommun är en grupp duktiga medarbetare med hög kompetens, som även trivs och är stolta över sitt arbete, säger Liane Lemann som är enhetschef inom städ i Degerfors kommun.

Degerfors kommun städar cirka 40 objekt i Degerfors, Svartå och Åtorp och arbetar också i mottagningsköken på alla förskolor. Uppdragen varierar, daglig städ utförs på kommunens kontor, skolor och i omsorg, samt stor- och flyttstädningar, textiltvätt med mera.

Till toppen av sidan