Bild på Britt-Marie Room-Östberg och Camilla utanför den nya Turistbyrån.

Turisbyrån har öppnat på Kulturcentrum Berget

Från och med 1 mars finns Degerfors turistbyrå på Kulturcentrum Berget. Förutom den nya placeringen kommer turistbyrån även att ha öppet året runt.

Turisbyrån huserade tidigare i Smältarbyggningen strax innan infarten till Berget. Inledningsvis kommer turistbyrån att vara öppen på måndagar och torsdagar kl. 12:00 till 15:00 och dela kontor med Bergets kansli, i samma byggnad som cafét.

I själva lokalen finns det i dagsläget inte plats för så många besökare samtidigt i och med rådande riktlinjer och restriktioner, men det kommer att finnas broschyrer och kartor i korridoren.

Fördelen med att ha turistbyrån på Berget är att ha mycket samlat på ett och samma ställe. Berget är antagligen vårt populäraste besöksmål under sommaren och därför passar det bra. I sommar kommer mängder av barnaktiviteter att äga rum här nere också, berättare Britt-Marie Room-Östberg, tillväxtstrateg.

I juni kommer turistbyrån att vara öppen varje dag och bemannas av sommarjobbare som vanligt. Läs mer på sidan Turistbyrå.

Till toppen av sidan