Årets skolavslutningsfest avslutas i vanlig ordning med skumdisco! Foto: Elin Höglander

Blås grönt och delta i årets skolavslutningsfest

Vill du utmana dina kompisar i en 30 meter cool hinderbana eller vill du se din klasskompis uppträda i Open mic?

Det och massor av annat kul finns på årets skolavslutningsfest som arrangeras på torsdag kväll vid Nya Folkets hus i Karlskoga. Alla elever från årskurs 7-9 i Karlskoga och Degerfors är inbjudna. Gratis buss från Medborgarplatsen kl. 18.00 och tillbaka kl. 00.05.

Avslutningsfesten kommer att bjuda på aktiviteter, tävlingar, grillat och lokala uppträdanden och håller på mellan kl. 18.30-24.00. I vanlig ordning får alla som vill komma in blåsa grönt i en alkoholmätare och har då även chans att vinna priser. Kvällen avslutas med ett uppskattat skumdisco!

Ungdomarna påverkar kvällens innehåll

Den drog-, tobak- och alkoholfria skolavslutningen, som anordnas av Karlskoga och Degerfors kommuner tillsammans med polis och kyrkan, har sedan starten 2012 blivit en återkommande succé. Tidigare år har festen lockat närmare 500 ungdomar och förhoppningen är att kunna slå det rekordet i år. Utvecklingen av den drogfria skolavslutningen har ungdomarna själva påverkat genom sitt inflytande på vad kvällen ska innehålla och sitt engagemang i att delta.

För program och mer information:
www.karlskoga.se/merunglänk till annan webbplats