Nyheter

 • Nytt datum för kräftfiske 2023

  Kommunen bjuder in Degerfors invånare att fiska kräftor i Letälven 29 september 2023. Den 25 september kan du anmäla dig och hämta mjärdar på Industrigatan 8 i Degerfors. En sträcka per hushåll gäller och du betalar avgiften på plats när du hämtar mjärdarna.
 • Europeiska mobilitetsveckan 16-22 september

  Variera dina resor under Europeiska mobilitetsveckan 16-22 september! Varje år arrangerar kommuner och städer i hela EU en vecka där vi upptäcker, samarbetar och lyfter frågor om hur vi kan ta oss runt på andra sätt än med bil. Årets tema är "Spara energi - variera dina resor".
 • Bergslagens Räddningstjänst gör hembesök

  Bergslagens Räddningstjänst har börjat med hembesök. Under vecka 37 kommer Räddningstjänsten att besöka Degerfors kommun för att kontrollera att det finns en fungerande brandvarnare i hushållen och informera om hur du skyddar dig och ditt hem mot brand.
 • Pressmeddelande: Upphandling av ny läktare till Stora Valla

  Under sommaren har Degerfors kommun haft en upphandling av ny läktare till Stora Valla ute för anbud.
 • Öppet hus på Högbergstorps industriområde

  Lokala företag och Degerfors kommun bjuder in till öppet hus på Högbergstorps industriområde 14 september 13:00 - 18:00. Du som är intresserad av att jobba inom industri och vill lära dig mer om våra lokala företag kan gå på rundturer och ställa frågor.
 • Barnkalaset bjöd in till lek och skoj

  Den 2 september gick Barnkalaset av stapeln för sjunde gången och Stora Vallahallen, Stora Halla och Stora Vallaskolans skolgård var full med aktiviteter, glada barn och deras familjer. Barnkalaset är ett samarbete mellan Degerfors kommun och lokala kyrkor, föreningar och företag.
 • Kommunstyrelsens ordförande ute på praktik i kommunens verksamheter

  I höst börjar jag praktisera två dagar i månaden på olika verksamheter i kommunen. Det här är ett jätteroligt uppdrag för mig där jag får tid att lära känna våra olika arbetsplatser och arbetsuppgifter. Det ska bli intressant att arbeta tillsammans med kollegor som jag kanske inte träffar varje dag och få bättre insikt i deras vardag.
 • Barnkalaset 2 september

  Välkommen till Barnkalaset i Degerfors! Den 2 september mellan 11:00-14:00 bjuder Degerfors kommun tillsammans med lokala kyrkor, föreningar och företag alla barn på en fantastisk dag full med lek, bus, pyssel och idrott. Aktiviteterna är på Stora Halla, Vallahallen och Stora Vallaskolans skolgård.
 • Vattenläckan på kulturskolan i Degerfors

  I slutet av juni råkade kulturskolan ut för en översvämning orsakad av en vattenläcka. Det ledde till att golvet och innerväggarna på toaletterna utanför aulan samt toaletterna på översta våningen har behövt brytas upp. Undervisningen på kulturskolan kommer behöva anpassas efter renoveringsarbetet.
 • Renspolning av vattenledningar i Degerfors

  Kommunen har beställt en renspolning av vattenledningsnätet i delar av Degerfors. Vi genomför spolningen för att kunna leverera dricksvatten av hög kvalité och förebygga problem med missfärgat vatten. Entreprenören Pollex AB kommer påbörja sitt arbete i mitten av augusti och fortsätta fram till september.
Till toppen av sidan