Tarvitsetko apua älypuhelimesi käyttöön?

Behöver du hjälp din mobiltelefon?

Haluatko oppia, kuinka hoidat pankkiasiasi, käytät pankki-id:tä, Swishiä tai muita kännykän kautta nykyisin tarjolla olevia maksuratkaisuja?

Degerforsin kunnan suomen kielen hallintoaluetyö ja lääninhallitus tekevät yhteistyötä 31. joulukuuta 2021 saakka projektissa, joka on suunnattu niille Degerforsin kunnan suomenkielisille asukkaille, jotka haluavat oppia lisää kännykkänsä käytöstä ja siitä, kuinka he voivat sen avulla käyttää digitaalisia maksupalveluja ja erilaisia sovelluksia (appar).

Neuvonta ja koulutus on henkilökohtaista ja täysin maksutonta. Me tulemme kotiisi tai sinä tulet meidän luoksemme oman valintasi mukaan.

Yhden koulutuskerran lasketaan vievän 1-2 tuntia.

Kouluttajamme/neuvonantajamme, jonka saat tavata, on nimeltään Virpi Ljung. Hän puhuu sujuvaa suomea.

Soita tai lähetä meille sähköpostia, jos haluat esittää kysymyksiä tai jos olet epävarma jostakin.
Ota yhteyttä Virpi Ljungiin, jos haluat varata ajan neuvontaa/koulutusta varten

Svenska

Vill du veta hur man gör bankärenden, använder Bankid, Swish, eller andra betallösningar och tjänster som erbjuds via mobilen idag?

Degerfors kommuns finska förvaltningsområde samarbetar med Länsstyrelsen i ett gemensamt projekt fram till 31 december 2021 där vi vänder oss till finsktalande i Degerfors kommun som vill lära sig mer om sin mobiltelefon samt hur man kan utföra digitala betaltjänster med den samt hur olika appar fungerar.

Rådgivning och utbildning är på personlig och den är helt kostnadsfri, vi kommer hem till dig eller du kommer till oss, du bestämmer vilket passar dig bäst. Rådgivning sker på finska.
Ett utbildningstillfälle beräknas ta mellan 1-2 timmar.

Vår rådgivare/utbildare som du kommer att träffa heter Virpi Ljung och hon talar flytande finska.

Har du frågor och funderingar får du gärna ringa eller maila.
För bokning av besök gällande rådgivning/utbildning kontakta Virpi Ljung

Till toppen av sidan